Η Profarm με πρωταρχικό στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του φαρμακείου συνεργάζεται με Ελληνικές και πολυεθνικές βιομηχανίες παραγωγής φαρμάκου. Με την κατάλληλη υποδομή, συνέπεια και επάρκεια φαρμακευτικών προϊόντων συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του φαρμακείου.

Η 24ετής πείρα, η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας, ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων και του στόλου, η εξειδίκευση και η συνεχής εκπαίδευση εγγυώνται την αξιοπιστία της Profarm για το παρόν και το μέλλον του φαρμακείου.

Καθημερινή μας μέριμνα αποτελεί η άμεση παράδοση του φαρμάκου με γνώμονα την ικανοποίηση του Έλληνα καταναλωτή στο φαρμακείο.

Καλλυντικά Bee Cera

Ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών με κερί μέλισσας. Τα Bee Cera είναι καινοτόμα σκευάσματα, βασισμένα τόσο στην παραδοσιακή όσο κα στη σύγχρονη κοσμετολογία. Είναι εμπνευσμένα από τη δύναμη της φύσης, χρησιμοποιώντας νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια, χωρίς συνθετικά πρόσθετα που μπορεί να βλάψουν ή να ερεθίσουν το δέρμα.

Είναι υποαλλεργικά και ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους δέρματος. Συνθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά για το πρόσωπο και το σώμα με εξειδικευμένη δράση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.  

Η πολυετής συνεργασία με όλες τις εταιρείες και τους αντιπροσώπους παραφαρμάκου σκοπό έχουν την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών του φαρμακείου. Η Profarm διαθέτει ευρεία γκάμα παραφαρμακευτικών προϊόντων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η επάρκεια των προϊόντων συμβάλλει στην αύξηση των πελατών της και αναπτύσσεται συνεχώς μαζί με την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η Profarm διανέμει σήμερα πάνω από 15.000 κωδικούς, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του φαρμακείου.

Ζητήστε τον τιμοκατάλογο μας στο

216 000 7200

Αποκτήστε το δικό σας κωδικό πρόσβασης για ενημέρωση ή απευθείας παραγγελίες.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή καταγγελία σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων και cookies, μπορείτε να επικοινωνήσετε :
1. Γραπτώς προς PROFARM ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε., Αγαμέμνονος 51-53, Καλλιθέα 17675, Αθήνα, Ελλάδα.- ΥΠΟΨΗ DPO
2. Τηλεφωνικώς από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 μέχρι 15:00 στο τηλέφωνο 216 0007 200 Για σκοπούς ελέγχου ποιότητας, η κλήση σας καταγράφεται
3. Ηλεκτρονικώς στο email: dpo@profarm.com.gr